31 Ağustos 2016 Çarşamba

Mekan Önerisi: Big Bang Burger

Restoran Usulü Fast Food Hamburger 

En son yazımdan bu yana bir hayli zaman geçti, farkındayım... Bu zamana sağlık sorunları, ameliyatlar, iş değişiklikleri, tatiller, yeni arkadaşlıklar, biten ilişkiler, mutluluklar, hüzünler sığdırdık ailece... Ama insan olmanın kuralı bu Gülhancığım diyip kaldığım yerden devam etmeye karar verdim :) Verdim de öyle sıradan bir yazıyla olamazdı dönüşüm, şöyle bol kalorili, lezzetli bir yazı olsun dedim :D Buyurun yeni mekan önerimize...




Aslında Big Bang Burger Ankara'da yeni değil, birkaç yıldır hizmet veriyorlar. Çiftlik, Bestekar, Gimart ve Bahçeli olmak üzere de dört şubeleri mevcut. Bu markayı diğer fast food markalarından ayıran en büyük farkı Amerikan restorancılığı anlayışıyla çalışmaları. Nedir bu anlayış derseniz, Amerika'da her fast food restoranında görebileceğiniz, sınırsız içecek hizmetleri bunlardan biridir.


İstediğiniz içeceği içebildiğiniz kadar alabiliyorsunuz. Tabii, sınırsız diye de abartmayalım :p Şaka bir tarafa kendi buzumu kendime göre ayarlayabilmek bana büyük mutluluk veriyor. Az buzun ne kadar olduğunu tam olarak anlayabilen bir çalışanla henüz karşılaşmadım çünkü! 

Bir diğer olumlu nokta kendi sosunu kendin seçiyorsun. Hiçbir fiyat farkı olmadan! Çünkü bazı markaların 2 grlık soslardan nemalanıp para almalarını hiçbir zaman doğru bulmadım. Daha da kötüsü, ketçap ve mayonez ücretsiz, bunlar yerine diğerlerinden alamazsınız, diyen çalışanlarla pazarlığa girişmek de geriyor beni açıkçası! Ne mutlu bize ki, burada istediğin sosu istediğin kadar alabiliyorsun :) Amaaa siz siz olun patates sosu denemeden sakın restorandan çıkmayın :) Benim favorim o :) Ayrıca kullanılan sos markasına da dikkat please :p




Bütün bunlar iyi hoş da, köfte nasıl köftee dediğinizi duyar gibiyim :) Restoranlarda çapı abartılmış, ısırmanıza imkan olmayan hamburgerler kadar büyük olmayan, yaygın fast food restoranlarında kullanılan market köfteleri kadar ince hiç olmayan ideal boyutlarda, ideal kalınlıkta bir köfte. Oldukça da lezzetli. Ekmeği, mısır unundan yapılmış gibi geldi bana ama sormayı unuttum. Ama beni benden alan en büyük lezzet karamelize soğanı oldu ^_^ Hangi hamburgeri seçerseniz seçin mutlaka içine karamelize soğan isteyin. 


İşte bu da markanın köfte tanıtımı :) Yok bana yetmedi başka ne farkı var diyorsanız, köftesi fabrikasyon değil, hamburger sevmeyenlere Amerikan usulü sosisli var, cayır cayır rock müzik çalıyorlar, vejeteryan köfte bile var, yetmezse pastane bölümü de var, dahası ıslak mendil veriyorlar ıslak mendiiil, daha ne olsun :)




2 yorum:

  1. Çok güzel iştah kabartan bir yazıyla hoşgeldiniz diyelim. .ilk fırsatta denemek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbulduk :) Kesinlikle tavsiye ediyorum, umarım denediğinizde beğenirsiniz :)

      Sil