2 Temmuz 2017 Pazar

Mekan Önerisi: Quente- Aquente Beach Club Çeşme

Deniz, Kum, Güneş... Quante Beach Club

Yaz gelmiyor diye ağladıkça biz, sevgili güneş alın size 40 derece sıcak diyerek ülkemizi kavurdu da kavurdu. Bütün hikayeler, sosyal medya paylaşımları şehirlerin hava durumu görselleriyle doldu haliyle. Sıcaklarla baş etmenin yolu ise park, bahçe ve sahillere kaçmak :)
Biz de bu cumartesimizi Çeşme Paşalimanı'nda yer alan Quente Beach Club'da değerlendirdik :)

Mekan güzel bir koyda yer alıyor. Beyaz kumu, dalgasının azlığı, sıcak suyu gibi özellikleriyle bizden yüksek puan aldı. Denizin sığ alanı oldukça fazla, bu da deniz severlerin canını biraz sıkabilir. Ama ben üşümeden, dalgalarla boğuşmadan ve soğuktan dişlerim birbirine vurmadan sakin sakin yüzmeyi sevdiğim için beni rahatsız etmedi. Hatta denize girip çıkarken ziyadesiyle su içinde yürümek zorunda kaldım diye de sevindim. E malum doktoramın son dönemlerinde bir hayli kilo aldım :)


Mekan eleştirileri arasında gölge alanın az olduğuyla ilgili şikayetler vardı. Ancak ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Sadece bazı alanlarda gölge eksikliği vardı ki biz de tam olarak öyle bir nokta seçmişiz :( 


Şezlongdan yatağa, minderden koltuğa her türlü zevke uygun seçenekler mevcut. Tuvaletler o kalabalığa rağmen temizdi. Ama bizim gönlümüzü en çok da çalışanlarıyla aldılar. Ne desek ne istesek hiç ikiletmeden hızlı bir şekilde yapan görevliler vardı. Buradan hepsine teşekkürlerimi yollayayım. Ülkede işini hakkıyla yapan insan az olunca iyisini bulunca şaşırıyor insan.

 

Gelelim yemeklerine... Malumunuz Bodrum, Çeşme ve Alaçatı yüksek fiyatlı menüleriyle her yaz haberlerimizi şenlendiriyorlar :) Ki ben 40 tllik lahmacuna saygı duyanlardanım. İnsanlar belirli bir insan grubuyla bir arada olmak uğruna bu fiyatı ödemeyi kabul ediyorsa herkes de saygı duymalı diye düşünüyorum. Ama bu mekanda fiyatlar oldukça uygun. En pahalı yemek 40 tl. Yukarıda gördüğünüz orta boy vejeteryan pizza ve bolonez makarnanın herbiri 28 tl. Yiyecekler beklediğimin çok çok üstünde lezzetliydi. 


İçeçekler yemeklere göre biraz daha yüksek fiyatlandırılmıştı. 12 tllik kolamın 250 ml değil en azından 330 ml olmasını isterdim :)

Mekana giriş 50 tl. Vodafone Redlilere % 50 indirim var. Mekanda vale hizmeti de var ama tercih etmezseniz genişçe bir otopark da mevcut.


Mekan özellikle çocuklu aileleri hedefliyor. Çocuk beşiğinden yemek koltuğuna her türlü ihtiyaca cevap veriyorlar. Ve hatta çocuklar için ücretli survivor etkinliği yapıyorlar ki kendimi tezahürat yaparken bulduğumu da ekleyeyim :D 

Yok biz çocuk gürültüsü çekemeyiz, genç işi bir yer olsun derseniz, hemen yandaki Aquente Beach Club'ı öneririm. Gençlerin havuz içinde kokteyl yudumlayıp dans ettiği çocuksuz bir mekan çünkü :) Açıkçası mekanı çocuklu ve çocuksuz olarak bölen ve iki ayrı kitleye uygun hizmet sunan işletmeciyi tebrik ediyorum. Çünkü çocuklu ve çocuksuz ayrımı ciddi bir ayrımdır ve bu iki grubun ihtiyaçları ve istekleri arasında ortak nokta yok denecek kadar az oluyor.

Bulunduğu bölgeye göre uygun fiyatlı, iyi hizmet veren, lezzetli menüsü ve muhteşem deniziyle Quente Beach Club'ı biz sevdik, siz de mutlaka deneyin.

Hava çok sıcak olduğu için enerjim iyi fotoğraflar çekmeye yetmedi. Mekanların daha net fotoğrafları için  buraya tıklayabilirsiniz :)

Herkese iyi tatiller 💕










2 yorum:

  1. Super yazmışsın 👍👏 Tabi ki gidesim geldi 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarın ilk fırsatta gidersin ve sen de memnun kalırsın :)

      Sil