8 Ocak 2016 Cuma

English Home'dan Kitap Tutucu Aksesuar

Güzeller Güzeli Kitap Tutucum

İnsanın işi kitapla defterle olunca kırtasiye malzemeleriyle ilişkisi de hiç bitmiyor. Son yıllarda kırtasiye malzemelerindeki çeşitlilik ve renklilik mesleği ne olursa olsun herkesi kendine çekmeyi başarıyor galiba :)


İşte benim son muhteşemim ^_^ Ama bu sefer kırtasiyeden değil, ev dekorasyonu mağazasından =) Kendisini ilk olarak meslektaşım Ceren'de görmüş ve çok beğenmiştim. Sanırım 2 yıl önceydi English Home'dan aldım, dediğinde :) Ve ben o gün bugündür bu kitap tutucuyu sormadan bir gün bile English Home'un önünden geçmedim :) Ama nafile bulmak mümkün olmadı. Aldığım cevap ise, hep aynı: Yeni geldi ama hemen bitti! 


Ama azmettim başardım =) Sonunda gelmiş, hem de bir sürü. İnternet sitelerinde tükendi görünüyor ama ben daha dün Ankamall Ankara mağazasından aldım. Ve daha çok sayıda kalmıştı. Almak isteyenlere duyurulur :)
Kitaba bakarak not çıkarırken çok kullanışlı gerçekten. Kitabınız kapanmasın diye bir elinizi feda etmek zorunda değilsiniz. Ya da ikinci bir formül kitabın üstüne ağırlık koymak. Ama benim gibi sizin için de kitaplarınız kıymetliyse bu ayraç sayesinde onların yıpranmasını engelleyebilirsiniz :)
Kitap tutucu, pembenin en uçuk tonlarında. Arkadaşımda gördüğüm beyazdı ama şu an stokta sadece bu pastel renkteki kalmış.
Ben kendimi mutlu ettim =) Siz de isterseniz English Home'a bi' uğrayın derim. Birçok üründe %50 indirim olduğunu da düşünürsek gitmek için birden fazla nedeniniz olabilir :)









8 yorum:

  1. Ay çok güzelmiş, bayıldım bende buna iyi oldu haber verdiğin cnm, hemen en yakın mağazadan arayıp bulursam alacağım.Keyifle kullan sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ediyorum :) En kısa zamanda sizin de olması dileğiyle :)

      Sil
  2. Bende çok beğendim ama kitaba dokunmadan okumak bana göre değil, fakat güzel bir hediye olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız, kitap severler için uygun olmayabilir gibi :) Ama okumaktan ziyade not alırken hayat kurtarıcı bir aksesuar. Özellikle uzunca bir alıntı yapıyorsanız, hem kitabı tutup hem yazı yazmak çok zor oluyor :) Sevgiler...

      Sil
  3. Bende ariyorum ama bulunduğum sehirde bulamadim malesef :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uzun süre ben de ulaşamadım. Mail veya instagram üzerinden yazarsanız, bulduğum taktirde size kargolayabilirim :) Sevgiler...

      Sil