15 Aralık 2015 Salı

ÇYDD El Yapımı Ürünler Kermesi

ÇYDD El Yapımı Ürünler Kermesi



Geçenlerde bir sohbet esnasında organizasyon ve küçük el işleriyle uğraştığımdan bahsedince, ufak çaplı bir etkinliğe davet edildim. Başlıktan da anlayacağınız üzere Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ankara Şubesinin düzenlediği bir yardımlaşma etkinliği. Dernek bünyesinde kurulan el yapımı ürünler atölyesinde farklı amaçlar için çeşitli aksesuarlar ve eşyalar üretiliyor ve çok küçük ücretler karşılığında satılıyor. Buradan kazanılan para ise, öğrencilere burs, yurt vb. yardımlarda kullanılmak üzere fona aktarılıyormuş.


Yani bir taşla birkaç kuş vuruyorsunuz :) Bildiğiniz üzere el yapımı ve tasarım ürünler oldukça yüksek ücretlere satılıyor. Ama bu atölye, bu fikrinizi tamamen değiştirecek fiyatlarla karşınıza çıkıyor. Uygun fiyatlı el yapımı ürünler alırken hem kar ediyor hem de öğrencilerin eğitimine katkıda bulunuyorsunuz :)



Etkinlik 15-16 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Ama dilerseniz her salı günü atölye açık, bu günlerde satıştaki ürünlerden alabilir ya da özel sipariş verebilirsiniz. 

Gelelim yaptığım bu kısa ziyaretimden bana kalanlara :)


 



 Görüşmek üzere...



2 yorum:

  1. Yeni yıla girerken özel el yapımı hediye almak isteyenlere öneririm.ÇYDD Ankara Şubesi El İşleri Satış Günleri 16 Aralık da (yarın) sona eriyor.(Karanfil sok. 25/5 Kızılay)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adresi unutmuşum tabii, katkınız için teşekkür ederim :)

      Sil