23 Aralık 2015 Çarşamba

Fujifilm Instax Mini 8 Polaroid Fotoğraf Makinesi

Yeni Yıl Hediyem Fujifilm Instax Mini 8 Polaroid Fotoğraf Makinesi

Dün benim için son derece yorucu ve aldığım bazı haberler dolayısıyla da üzücü bir gündü. Eve geldiğimde bütün enerjim tükenmişken, beni bekleyen hediye paketiyle bir anda kendime geldim :) Ama paketi açışımla attığım çığlıklar, uykucu Mia'yı da kendine getirmiş olacak ki zavallı kuzu nasıl kaçacağını bilemedi :D

Açıkçası eşimle birbirimize yeni yıl için ufak hediyeler almıştık. Bu nedenle yakın bir tarihte eşimden başka bir hediye beklemiyordum :) Uzun zamandır da bu makinayı istediğim ayrı bir gerçek. Ama son zamanlarda en çok istediğim şeyin hiç beklemediğim bir anda hediye edilmesi beni nasıl şaşırtmıştır, tahmin edersiniz :)



İşte beni çıldırtan hediye bu :) Ben sadece makinayı isterken, karşımda çantası, albümü, ekstra askısı ve 10 adetlik filmi ile kusursuz bir set buldum :) Çok güzel değiller mi ama :) :) :)

Sosyal hayatımız, arkadaşlarımızla güzel vakit geçirmek, olarak özetlenebilir. Bu makinalar ise partilerin vazgeçilmezi öyle ki Hollywood starlarının Instagram hesapları polaroid makinalarla çekilmiş fotoğraflarla dolup taşıyor :) Tabii öyle partili hayatlarımız yok ama küçük küçük farklı arkadaş gruplarımızla eğlenceli zamanlar geçirdiğimiz görüşmeler oluyor. İşte bu makinanın yeni görevi, bu toplantılardan hoş anılar toplamak olacak :)


Bu da çektiğimiz ilk selfie :) Albümdeki yerini aldı bile... Darısı yenilerinin başına :) Bu albümde yalnızca arkadaş fotoları olsun istiyorum. Arkadaşlar, hazır mıyız ? :D Orhan Gencebay'a da atıf yaptım ya pes bana :p Bunlar hep mutluluktan :) 

Sevdiklerinize hediye etmek isterseniz diye özellikle belirtmek isterim ki %100 mutluluk garantili. Sonuçta bu makinalar, sanatsal veya profesyonel çekimler için değil daha ziyade eğlenmek amaçlı. Bu bakımdan amacına hizmet edeceğine şüphem yok :) 

Benim hala şüphem var diyorsanız, buyurun çanta içi tasarımının nasıl kullanışlı olduğuna bakın :) Hatta yok biz pembe sevmiyoruz diyorsanız da bolca renk seçeneği olduğunu unutmayın :)


Son bir kopya, eşim bunu D&R dan almış. Duyduğuma göre mağazalarda indirimleri de varmış :)

Beni böyle akşam akşam mutlu edip günün bütün olumsuzluklarını silip atan adama koca denmez, bal denir kaymak denir :) Buradan da çok teşekkür ederim canım :*



  



10 yorum:

  1. ayy çok minnoş çok tatlıymış :)

    YanıtlaSil
  2. Ayyy supper ☺☺fatih yine yapmış yapacağını bravaaa ☺☺ o zaman bu cmtsi biz de bu karede olmak isteriz planınız yoksa ☺☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım teşekkürler, cumartesini özelden yazıyorum :*

      Sil
  3. Ay bayıldııım!!!! Güle güle kullan, çook güzel anılar bas inşallah :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vallahi ben de bayıldım :) Teşekkür ediyorum, daha iyisi sizin olsun :)

      Sil